РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЧАЧАК

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ - ЧАЧАК, СРБИЈА

У организацији Регионалног центра Чачак одржан семинар Како до успешне сарадње са родитељима у Краљеву

У ОШ „Светозар Марковић“ у Краљеву, 9. септембра 2018. године одржан је семинар Како до успешне сарадње са родитељима. Семинар се налази под редним бројем 112 у Каталогу програма, а ауторке су дипломирани школски педагог Гордана Поповић Божанић , Економска школа, Чачак и дипломирани школски психолог-педагог Марија Вуловић , ОШ „Вук Караџић“ Чачак. Семинару је присуствовало 30 наставника.

Почео циклус семинара из новог Каталога, „Израда дидактичких средстава и играчака за подстицање сензомоторног развоја деце предшколског узраста” – Примери добре праксе „Сензомоторни зид”

У Регионалном центру, 8. септембра 2018. године одржан је семинар, „Израда дидактичких средстава и играчака за подстицање сензомоторног развоја деце предшколског узраста” – Примери добре праксе „Сензомоторни зид”, који се налази у новом Каталогу програма стручног усавршавања за школску 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. годину, под редним бројем 754, област предшколско васпитање и образовање. Семинар су водиле Невена Милановић Царевић, струковни васпитач, ПУ „Сунце„; Сандра Остојић, мастер васпитач, докторант ФПНЈ, ПУ „Сунце„, Светлана Рашић, медицинска сестра васпитач, ПУ "Сунце"; Снежана Остојић , медицинска сестра васпитач, ПУ „Сунце„. Учествовало је 30 васпитача.

Семинар „Образујмо и васпитајмо децу/ученике да чувају животну средину“ одржан у ОШ "Десанка Максимовић" Горњи Милановац

У организацији Регионалног центра Чачак,  у ОШ "Десанка Максимовић" Горњи Милановац, 8. септембра 2018. године одржан је семинар „Образујмо и васпитајмо децу/ученике да чувају животну средину“. Ауторке овог семинара су доктор наука заштите животне средине Љиљана Ђуровић , ОШ „Момчило Настасијевић“, Горњи Милановац и дипломирани професор разредне наставе Данијела Марковић , Регионални центар Ниш. Било је присутно 30 наставника.

Еколошка радионица

На радионици одржаној 28. августа 2018. деца су правила руже од картона за јаја. Циљ активности је да деца кроз креативни рад науче шта је то  рециклажа. Радионици је присуствовало 20 деце.

Семинар "Програм подршке одељењском старешини" одржан у ОШ "Момчило Настасијевић"

У организацији Регионалног центра Чачак, 27.8.2018.  одржан је семинар "Програм подршке одељењском старешини" у ОШ ,,Момчило Настасијевић" у Горњем Милановцу. Семинару је присуствовало 30 наставника

Еколошка радионица одржана у Парку знања

Радионица која је одржана 2. августа 2018. године за тему је имала украшавање парка кредама. Деца су кредама цртала по Парку знања и научила да руиниране објекти могу да се улепшају  бојама. Учествовало је 20 деце. Радионицу је водила Светлана Вуковић.

facebook banner

Број прегледа чланака
869313